Liedon ja Auran Taekwondo ry

Liedossa on harrastettu Taekwondoa jo 90-luvun alusta alkaen ja Aurassa toiminta on alkanut noin 10v. myöhemmin. Meillä on noin satakunta harrastajaa joista valtaosa on juniori-ikäisiä.

Harjoituksissamme panostamme erityisesti liikunnan iloon, motoriikan- ja kunnon kehittämiseen sekä lajitaitojen yksilölliseen oppimiseen.

Kaikilla seuramme ohjaajilla on pitkä kokemus Taekwondon harrastamisesta ja ohjaamisesta. Monelta ohjaajalta löytyy lisäksi kokemusta Taekwondon kilpakentiltä sekä muiden kamppailu- ja urheilulajien parista.

Meillä voit harjoitella Taekwondoa normaalina liikuntaharrastuksena tai kilpaurheiluna.
Seuramme on Suomen Taekwondoliiton jäsenseura.
Seuran ohjaajat:

Krista Mäkinen     6. Dan - seuran pääopettaja
Jarno Larkovuo 2. Dan - juniorit ja aikuiset
Niilo Korpioksa 2. Dan - juniorit ja aikuiset
Antti Peltoniemi 2. Dan - juniorit ja aikuiset
Joona Aaltonen 1.kup -juniorit ja aikuiset Aurassa
 
Apuohjaajat:
 
Laura Larkovuo 5.kup
Markus Nurmi 5.kup
Sami Ruotsalainen 6.kupOletko kiinnostunut polusta ohjaajaksi?

Oletko miettinyt olisiko sinusta ohjaajaksi? Oletko miettinyt että haluaisit joskus olla seuran ohjaaja tai kenties pääopettaja? Me kaikki aloitamme joskus ja seuramme haluaa kannustaa mikäli tällainen mietityttää. Suomen taekwondoliitto tukee ohjaamisen tiellä seuran lisäksi, järjestäen jäsenseurojen jäsenille ja seuroille koulutusta. Alla linkki "Tervetuloa ohjaajaksi" koulutukseen, käy kurkkaamassa. Kyseessä on verkkokoulutus jonka kesto on 35 minuuttia.


Mitä hyötyä on ohjaamisesta? Taekwondon harjoittelussa on kyse on oppimisesta, ohjaamisen polku vahvistaa oppimista entisestään yksilöllisesti ja saat kunnian koskettaa tulevaisuuden oppilaiden elämää opettaessasi heitä, samalla opit itse ja tietotaitosi vahvistuu.

Lisäksi seuramme tukee vastuullisia ohjaajiaan jäsenmaksujen hyvityksellä. Lisäksi voit kokeneemman ohjaajan kanssa sopia ohjaavasi esimerkiksi lasten harjoituksen valmiin ohjelman pohjalta ja asteittain siirtyä tuettuna suunnittelemaan itse harjoituksen sisältöä kokemuksen myötä. Nuoret saavat seuraltamme ohjauksestaan halutessaan allekirjoitetun todistuksen jolla on esimerkiksi lukion kursseista saanut hyväksylukuja. Nuoret voivat kysyä kouluistaan, olisiko kokemuksesta ohjaamisessa muuta hyötyä kouluissaan, jos on, tuemme jäseniämme tässä mielellämme. Lisäksi ohjaaminen tuo sinulle henkilökohtaista vahvuutta ja opit taitoja joita voi tulevaisuudessa tarvita esimerkiksi johtajana tai erilaisissa organisointitehtävissä. Ohjaamisen hyödyt ovat siis monialaiset. Ota rohkeasti yhteyttä seuran toimijoihin, mietitään yhdessä millaista hyötyä ohjaamisesta voisi olla juuri sinulle.